[one_fourth][su_icon icon="icon: phone" background="#fff" size="24"][/one_fourth] [three_fourth_last]Masz pytania? Zadzwoń: 81 710 19 00[/three_fourth_last]

[one_fourth][su_icon icon="icon: envelope" background="#fff" size="24"][/su_icon][/one_fourth] [three_fourth_last]Jesteśmy do dyspozycji: *protected email*

[one_fourth][su_icon icon="icon: map-marker" background="#fff" size="24"][/su_icon][/one_fourth] [three_fourth_last]jak do nas trafić? Zapraszamy: ul. Józefa Franczaka "Lalka" 43 (dawna Droga Męczenników Majdanka 181) 20-325 Lublin[/three_fourth_last]

[su_spacer size="10"] Nasza misja Misją Fundacji jest poprawa jakości życia mieszkańców Lubelszczyzny poprzez wspieranie rozwoju przedsiębiorczości i gospodarki opartej na wiedzy. Współpracujemy: [logooos columns="3" itemsheightpercentage="0.80" backgroundcolor="transparent" layout="slider" category="40" orderby="date" order="DESC" marginbetweenitems="25px" tooltip="enabled" responsive="enabled" grayscale="disabled" border="enabled" bordercolor="#DCDCDC" borderradius="logooos_no_radius" onclickaction="openLink" autoplay="true" transitioneffect="scroll" easingfunction="quadratic" scrollduration="1000" pauseduration="9000" buttonsbordercolor="#DCDCDC" buttonsbgcolor="#FFFFFF" buttonsarrowscolor="lightgray" hovereffect="effect1" hovereffectcolor="#DCDCDC" ]