COACHING

Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.
Brian Tracy

Jeśli pragniesz:

• rozwinąć swój potencjał,
  • zwiększyć swoją motywację do działania,
  • przekroczyć swoje ograniczenia,
  • osiągnąć cel lub znaleźć go w życiu,
  • zwiększyć swoją efektywność i wydajność,
  • poprawić relacje z innymi,
  • pracować nad swoimi niedoskonałościami i uwydatnić zalety,
  • dokonać ważnych dla Ciebie zmian

coaching jest właśnie dla Ciebie!

Coaching pozwoli uwolnić Twój potencjał i zwiększyć Twoją osobistą efektywność, wesprze Cię w procesie wprowadzania zmian w Twoim życiu, zarówno prywatnym jak i zawodowym. Sesja coachingowa to spotkanie i inspirująca rozmowa dwóch osób – klienta, który chce osiągnąć konkretny cel i coacha, który ma za zadanie towarzyszyć w efektywnym osiągnięciu celu.

Coaching polega na wzmacnianiu i udoskonalaniu Twojego działania poprzez refleksję  nad tym, jak stosujesz konkretną umiejętność i/lub wiedzę. Podczas sesji wykorzystujemy Twoje mocne strony do zaplanowania i przeprowadzenia pożądanej przez Ciebie zmiany. W procesie coachingu Klient sam dochodzi do najlepszych rozwiązań. W pracy z Klientem bazujemy na teraźniejszości
i przyszłości.

W swojej pracy kierujemy się dewizą „zmieniając siebie, zmieniasz świat”.

Sesje coachingowe prowadzone są w oparciu o standardy i etykę International Coaching Community (ICC). logo ICC ok

Zachęcamy do wzięcia udziału w spotkaniach coachingowych, które mogą się odbyć w wybranym miejscu w Lublinie.

Czas trwania sesji i ich częstotliwość ustalamy indywidualnie.

Pierwsza sesja jest sesją gratisową, podczas której poznamy się i ustalimy zasady współpracy. Spotkanie to nie zobowiązuje Cię do przyjęcia naszej oferty.

Coachowie ICC w Fundacji Rozwoju Lubelszczyzny:

goska

Małgorzata Petrusewicz –  coach ICC

Z wykształcenia pedagog (KUL) z ukończonym kursem Advanced Certificate in Marketing (Lubelska Szkoła Biznesu i University of Lancashire) oraz studiami podyplomowymi z zakresu prawa pracy i ubezpieczeń społecznych oraz zarządzania zasobami ludzkimi (WSPA Lublin).

Posiada wieloletnie doświadczenie w zarządzaniu ludźmi, opracowywaniu i wdrażaniu projektów dofinansowanych z UE, posiada wiedzę i doświadczenie związane z rynkiem pracy. Doradca zawodowy, praktyk MBTI. Od 15 lata pracuje w Fundacji Rozwoju Lubelszczyzny.

Prywatnie spełnia się jako żona i matka 2 nastoletnich córek. Zwolenniczka holistycznego podejścia do człowieka. Fascynują ją podróże i rozwój Człowieka. Zwolenniczka aktywnego spędzania czasu wolnego.

kontakt: lp.n1505938190ilbul1505938190.ajca1505938190dnuf@1505938190zciwe1505938190surte1505938190p.m 1505938190, tel. 516 283 452

Eliza Potocka –  coach ICC, style coach, konsultant Extended DISC

Absolwentka stosunków międzynarodowych, które ukończyła w trybie interdyscyplinarnym na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu oraz stypendystka na Uniwersytecie w Hamburgu. Ukończyła także studia podyplomowe z wizażu i stylizacji w Wyższej Szkole Artystycznej w Warszawie oraz Akademię Młodych Dyplomatów (aktualnie Europejska Akademia Dyplomacji).

PR-owiec, specjalista ds. promocji i komunikacji biznesowej, ekspert w zakresie zarządzania projektami, animator oraz koordynator działań dot. społecznej odpowiedzialności biznesu. Aktywnie działa w sektorze pozarządowym. Od 10 lat pracuje w Fundacji Rozwoju Lubelszczyzny. Ukończyła wiele szkoleń m.in. z zakresu PR, komunikacji transformującej, technik sprzedaży, negocjacji, NLP, marketingu oraz zarządzania zespołem. Specjalizuje się w coachingu biznesowym, osobistym i wizerunkowym (coaching stylu).

Prywatnie miłośniczka sportu i zdrowego stylu życia. Estetka i inspiratorka. Zwolenniczka holistycznego podejścia do człowieka. Uwielbia podróże. Uznaniem obdarza wysoką jakość, piękno i dobry smak. Prowadzi bloga www.elizainspiruje.pl

Opinie: http://dobrycoach.pl/coach/eliza-potocka

kontakt: 723 571 603  lp.n1505938190ilbul1505938190.ajca1505938190dnuf@1505938190akcot1505938190op.e 1505938190